Peter Drucker: Gender, queer en kapitaal

Socialisten West-Brabant organiseerde zondag 30 oktober een digitale discussie bijeenkomst over Gender, Queer en Kapitaal De inleiding werd verzorgt door Peter Drucker. Peter Drucker is 40 jaar actief in de anti-oorlog, queer en socialistische bewegingen en op moment actief binnen Socialisten 010 en redactielid van Grenzeloos. In het verleden heeft Peter Drucker het boek: ‘Warped, Gay… Lees verder Peter Drucker: Gender, queer en kapitaal

Joris van Dorp: Ecomodernisme

Op 29 oktober gaf Joris van Dorp van RePlanet op uitnodiging van het klimaatnetwerk van de Socialisten een lezing over Eco-modernisme en Socialisme. De lezing en aansluitende discussie is hier terug te beluisteren.

Gerrit Stegehuis: Degrowth

Op 2 juli ’22 gaf Gerrit Stegehuis op uitnodiging van de Klimaatwerkgroep van De Socialisten een inleiding voor een discussiemiddag over Degrowth en Socialisme in De Gaffelstraat te Rotterdam. Socialisten West Brabant was hierbij.

Nicolé: Over ideologie

Nicolé van de werkgroep heeft een korte lezing gegeven over ideologie, je kunt hem hier terug luisteren. Interesse om zulke bijeenkomsten live bij te wonen? Ga dan naar de doe mee pagina op onze site!